ولی من نظرم یه چیز دیگس...پرسپولیس بد بازی نکرد تا زمانی که گل خورد...یه مشگل داره پرسپولیس بدون کریمی و بادامکی بودن یعنی بدون خلاقیت!!!همه کار می کردن دیگه سوتی تو دفع نمی دادن اما نمی تونستن خوب مهاجم رو تغذیه کنن...نیکبخت هم که امقدر داد و بی داد کرد اعصاب نذاشته بود واس من حالم بهم می خوره از همچین بازیکنایی که همش می گن پاس بده به من می رن تو آفساید وای می سن و توپم گند می زنن امروز اصلاً خوب نبود...خلاقیت!!!کریم هم نمی تونه اون قدر لاق باشه...خلاق یعنی کریمی بادامکی و از حق نگذریم اون جباری تو استقلال که مهاجم رو تو بهترین شرایط می بینند...من عقیده دارم دی کارمو مثل محسن خودمون(خلیلی)خوب تو موقعیت قرار می گیره اما کسی خوب نمی بینتش هر چند اول راه و بد موقعیت از دست می ره...کاش انقدر بدشانس نبود پرسپولیس...انقدر مصدومیت...خدا کنه الونگ و بادامکی و محسن زودتر برگردند...باور کنید اینا همه کار می تونن کنن...بعد از تعویض های واقعاً بد قطبی که بید یه فکری بکنه این اولین بار بود از تعویضهاش ضربه خوردیم باز هم می شه که بشه...نباید وسط زمین رو داد به حریف و همش مهاجم ...امروز هر چی دفاع دفع کرد افتاد دست فجری ها....وقتی توپ نرسه به هافبک به مهاجمم نمی رسه...هر چقدرم از دفاع بریزی وقتی طرف قد بلندن فایده نداره در اصل توپ رو دادی بهشون...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زیاد حرف زدم...امید وارم درست شه همه چی....اما تیم هماهنگ تر شده مخصوصاً تو کارهای دفاعی...

Bookmarks